2015-12-01 17.41.14Dakrenovatie

AMF Asbestsanering verzorgt en regelt de gehele renovatie van uw bestaande daken. De dakrenovatie voeren wij uit voor zowel asbesthoudende als asbestvrije daken.

 

Dakrenovatie van asbesthoudende daken

Wij zorgen voor dakrenovatie van asbesthoudende daken. AMF Asbestsanering is een erkend asbestverwijderingsbedrijf. AMF Asbestsanering verzorgt het gehele traject voor u, van asbestinventarisatie tot en met het plaatsen van het nieuwe dak, inclusief de dakafwerking (bijvoorbeeld nieuwe dakgoten en windveren). Ook kunnen wij u adviseren in de verschillende subsidiemogelijkheden. AMF Asbestsanering zorgt voor een inventarisatierapport dat voldoet aan de wet- en regelgeving. Ook heeft u een sloopmelding nodig om uw dak te renoveren. Wij zorgen ervoor dat u een sloopmelding ontvangt. Na het verkrijgen van de meldingen verwijderen wij het asbest conform de geldende regelgeving (SC 530). Ook het afvoeren van het asbest verzorgen wij voor u. Vervolgens zorgen wij voor de dakrenovatie.

 

Dakrenovatie van asbestvrije daken

Asbestvrije golfplaten worden door ons gedemonteerd en afgevoerd. Vervolgens zorgt AMF Asbestsanering voor de dakrenovatie. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van golfplaten, sandwichpanelen en stalen dakplaten en wanden in verschillende maten en kleuren. Ook het isoleren op of onder de gording verzorgen wij.

 

Werkwijze dakrenovatie

Wij verzorgen het gehele traject van dakrenovatie. Van dakplaat tot dakgoot, en ook voor het plaatsen van bijvoorbeeld een lichtnok of ventilatienok, bij AMF Asbestsanering bent u aan het juiste adres. Doordat wij werken met materiaal van topkwaliteit, heeft u jarenlang plezier van uw dakrenovatie. Als het nodig is vervangen wij de gordingen of voeren wij reparaties uit aan de bestaande gordingen. Ook kunnen wij gevelbeplating verzorgen. De bestaande gevels kunnen wij geheel vernieuwen. Door deze renovatie lijkt het alsof er een heel nieuw pand is neergezet. U heeft keuze uit verschillende soorten gevelbeplating, waarin de specialisten van AMF Asbestsanering u kunnen adviseren. Wilt u profiteren van de kennis en de kwaliteit van AMF Asbestsanering? Neem voor dakrenovatie contact met ons op.