Dakrenovatie 30 garageboxen in Helmond

30 garageboxen in Helmond nu asbestvrij

In Helmond (provincie Noord-Brabant) heeft AMF Asbestsanering een project uitgevoerd waarbij asbesthoudende golfplaten  zijn verwijderd. Een oppervlak van  500 m2 is door AMF Asbestsanering op veilige wijze van asbest ontdaan. dit hebben wij in 3 fases uitgevoerd. De garageboxen zijn de dag erna weer voorzien van een nieuw dak.

Dakrenovatie schuur Arnhem

In Arnhem (Gelderland) heeft AMF Asbestsanering BV het asbesthoudende dakbeschot verwijderd van en schuur. het dak was er zeer slecht aan toe, aan één kant kwamen de dakpannen al naar beneden schuiven. Na de asbestsaanering hebben wij weer een nieuw houten dakbeschot aangebracht, en daarop hebben wij weer nieuwe dakpannen gelegd. heeft u ook geen zin in allerlei offerte’s en wilt u één aanspreekpunt hebben voor uw project neem dan contact op met AMF Asbestsanering voor een vrijblijvende offerte.

Renovatieproject Zelhem

In Zelhem in Gelderland heeft AMF Asbestsanering het dak van een loods gerenoveerd.

11-531ae73f-7504-42b3-83e3-2912053dfc79

Het dak van 490 m2 asbestvrije golfplaten moest voorzien worden van nieuwe asbestvrije golfplaten. Met deze duurzame nieuwe golfplaten kan de loods langdurig gebruikt worden. Ook voor een dakrenovatie als deze kunt u contact opnemen met AMF Asbestsanering.

AMF_Zelhelm2 AMF_Zelhelm3

 

Complete renovatie loods

In Retranchement (Zeeland) heeft AMF Asbestsanering de complete renovatie van een loods uitgevoerd.

20-53d10a88-93fc-4a7d-b199-5d45053dfc79

Deze loods was oud en vervallen. Eerst is het asbest dak gesaneerd. Daarna hebben we de houten topgevels weggesloopt. AMF Asbestsanering heeft de spantpoten vernieuwd, nieuwe gordingen gelegd, waarna een gedeelte van het dak is bedekt met sandwichpanelen met 6 cm isolatie (de achterste stenen aanbouw), en een gedeelte met damwandpanelen zonder isolatie (de open loods). Ook binnen in de aanbouw heeft AMF Asbestsanering diverse wanden van sandwichpanelen geplaatst, als wandafscheiding. De buitengevels van de open loods zijn eveneens bedekt met damwandpanelen. Ook hebben we aan de achterkant van de loods een gedeelte windbreekgaas geplaatst. Al met al is de loods volledig gerenoveerd, zoals te zien is op de foto’s. Voor asbest sanering en dakrenovatie belt u dan ook AMF Asbestsanering. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Retranchement (1)

Retranchement (2)

Retranchement (3)

Dakrenovatie melkveestal

In Beringe heeft AMF Asbestsanering het asbest dak gesaneerd van een melkveestal, en een nieuw sandwichpanelen dak geleverd en gemonteerd.

22-542eb08e-dc84-41a9-b803-7d5e053dfc79

Omdat deze melkveehouder in dezelfde stal moest melken, is deze klus in meerdere keren vrijgegeven, zodat het gesaneerde gedeelte weer beschikbaar was voor de koeien. Zo kon deze melkveehouder ’s avonds weer in het vrijgegeven gedeelte zijn koeien melken.

WP_20140901_001

Overal is netjes folie overheen gelegd, om asbest vervuiling in de rest van de stal te voorkomen

WP_20140902_001

En na het saneren lagen de nieuwe sandwichpanelen al klaar, om direct de volgende dag te kunnen starten met het terugleggen hiervan. Binnen enkele dagen had deze melkveehouder dus een compleet gerenoveerd dak, van begin tot eind verzorgd door AMF Asbestsanering BV.
Wilt u ook uw een complete dakrenovatie van uw asbest dak? Of wilt u meer informatie over diverse mogelijkheden voor uw dakrenovatie? Neem dan contact op met AMF Asbestsanering. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in asbestsanering, dakrenovatie, montage van golfplaten, sandwichpanelen en damwandbeplating.

WP_20140903_001