Méér dan 14 jaar specialist in asbestsanering en dakrenovatie

AMF Asbestsanering is een SCA-gecertificeerd bedrijf (SC 530) voor het verwijderen van asbest, asbesthoudende producten en asbest besmet materiaal. Wij werken in opdracht van onder andere: aannemers, gemeenten, overheid, offshore, maritieme sector en woning corporaties AMF Asbestsanering zorgt voor het gehele traject van asbestsanering en staat bekend om haar betrouwbaarheid en het leveren van een uitstekende kwaliteit. Het dynamische bedrijf is centraal in Nederland gevestigd. Vanuit de locatie Barneveld verwijdert AMF Asbestsanering asbest door heel Nederland. Neem vandaag contact op voor een offerte voor:
NIKON TOT 29-10-2015 384

  • Asbestverwijdering: zowel binnen-sanering als buiten-sanering
  • Dakrenovatie: asbestvrije golfplaten of sandwichpanelen
  • Damwandbeplating

AMF Asbestsanering realiseert projecten op het gebied van asbestsanering, sloopwerken en dakrenovatie door heel Nederland. U bespaart tijd en dus kosten, doordat AMF Asbestsanering het gehele proces zelfstandig uitvoert. AMF Asbestsanering zorgt ook voor de afwerking van het project: na de asbestverwijdering, afronding van het sloopwerk of na de dakrenovatie. Bij oplevering is uw terrein of object altijd opgeruimd en schoon.

 

Totaaloplossing voor asbestverwijdering en dakrenovatie

Bent u op zoek naar een totaaloplossing? Dan is AMF Asbestsanering uw partner. Wij bieden een totaalpakket aan dat begint met het opstellen van een asbestinventarisatierapport en het aanvragen van een sloopmelding. Daarna verwijderen wij de asbesthoudende golfplaten of golfplaten zonder asbest. Dit doen wij volgens de huidige regelgeving (SC 530). Ook het terugleggen van een nieuw dak en het opleveren van uw gerenoveerde object vallen binnen ons totaalpakket. Alles snel en efficiënt, zodat u zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden. Bovendien werkt AMF Asbestsanering met hoogwaardig en duurzaam materiaal. De kwaliteit is altijd gewaarborgd.

 

Agrarisch, particulier of zakelijk? AMF Asbestsanering lost het voor u op

De klantenkring van AMF Asbestsanering is zeer divers. Zowel particulieren, bedrijven als overheidsinstanties zijn klant van AMF Asbestsanering en laten onder andere asbest verwijderen door de asbestspecialist. Veel agrarische ondernemers zijn al geholpen door AMF Asbestsanering met sloopwerk, asbestverwijdering en het plaatsen van bijvoorbeeld nieuwe golfplaten. Bekijk verschillende projecten van AMF Asbestsanering.

 

Sloopwerkzaamheden en Asbestsanering

Naast de asbestsanering is AMF Asbestsanering ook gespecialiseerd in diverse sloopwerkzaamheden, denk hierbij b.v. aan het strippen van uw badkamer, zolder, keuken of een complete woning. Om een omgeving weer klaar te maken voor een herbestemming of verbouwing is asbestsanering vaak één van de belangrijkste, maar ook strengst gereguleerde processen binnen het sloopproject. Daarom kunt u door AMF Asbestsanering uw asbest laten verwijderen. we hebben alle kennis en ervaring in huis om een asbestsanering en een sloopproject volledig van A tot Z voor u uit te voeren.