Specialist in asbestsanering en dakrenovatie voor Gelderland

AMF Asbestsanering is een SCA-gecertificeerd bedrijf (SC 530) voor het verwijderen van asbest, asbesthoudende producten en asbestbesmet materiaal. AMF Asbestsanering zorgt voor het gehele traject van asbestsanering en staat bekend om haar betrouwbaarheid en het leveren van een uitstekende kwaliteit. Het dynamische bedrijf is centraal in Nederland gevestigd. Vanuit de locatie Barneveld verwijdert AMF Asbestsanering asbest door heel Gelderland. Neem vandaag contact op voor een offerte voor:

• Asbestverwijdering: zowel buitensanering als binnensanering
• Dakrenovatie: asbestvrije golfplaten of sandwichpanelen
• Damwandbeplating

AMF Asbestsanering realiseert projecten op het gebied van asbestsanering, sloopwerken en dakrenovatie door heel Gelderland. U bespaart tijd en dus kosten, doordat AMF Asbestsanering het gehele proces zelfstandig uitvoert. AMF Asbestsanering zorgt ook voor de afwerking van het project: na de asbestverwijdering, afronding van het sloopwerk of na de dakrenovatie. Bij oplevering is uw terrein of object altijd opgeruimd en schoon.

Totaaloplossing voor asbestverwijdering en dakrenovatie

Bent u op zoek naar een totaaloplossing? Dan is AMF Asbestsanering uw partner. Wij bieden een totaalpakket aan dat begint met het opstellen van een asbestinventarisatierapport en het aanvragen van een sloopmelding. Daarna verwijderen wij de asbesthoudende golfplaten of golfplaten zonder asbest. Dit doen wij volgens de huidige regelgeving (SC 530). Ook het terugleggen van een nieuw dak en het opleveren van uw gerenoveerde object vallen binnen ons totaalpakket. Alles snel en efficiënt, zodat u zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden. Bovendien werkt AMF Asbestsanering met hoogwaardig en duurzaam materiaal. De kwaliteit is altijd gewaarborgd.

Agrarisch, particulier of zakelijk? AMF Asbestsanering lost het voor u op

De klantenkring van AMF Asbestsanering is zeer divers. Zowel particulieren, bedrijven als overheidsinstanties in Gelderland. zijn klant van AMF Asbestsanering en laten onder andere asbest verwijderen door de asbestspecialist. Veel agrarische ondernemers uit Gelderland zijn al geholpen door AMF Asbestsanering met sloopwerk, asbestverwijdering en het plaatsen van nieuwe golfplaten. Bekijk verschillende projecten van AMF Asbestsanering.

Asbestsanering, dakrenovatie en dan zonnepanelen

Na de asbestsanering en dakrenovatie kunt u zonnepanelen plaatsen om uw energierekening te verlagen. AMF Asbestsanering is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen. Door gebruik te maken van onze kennis en ervaring, krijgt u de beschikking over zonnepanelen van hoge kwaliteit en duurzaamheid.