verwijderen van asbest dakbeschot in Limburg

in Hunsel (Limburg) hebben wij 200 M2 asbesthoudend dakbeschot verwijderd van een monumentale boerderij. De opdrachtgever had zelf al een inventarisatierapport laten maken, en vroeg bij ons een offerte op. Hij was super tevreden over de snelle offerte en reactie per mail, daarom gunde hij ons de opdracht. Wij hebben de sloopmelding aangevraagd en de asbestsanering ingepland en vervolgens ook de asbestsanering uitgevoerd. Heeft u ook een monumentaal object waar asbest in is verwerkt?  En wilt u een bedrijf hebben die met u mee denkt, en dit netjes en zorgvuldig verwijdert bel ons  dan vrijblijvend, of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

amf-asbestsanering-vlc-veenendaal

Binnen & buiten sanering voor CLV Veenendaal (school)

Het Christelijk Lyceum Veenendaal is aan het bouwen aan een nieuwe toekomst. De school is hier mee bezig in de vorm van een nieuw gebouw. Echter was het oude gebouw opgebouwd met asbest erin en moet dit op de juiste manier aangepakt worden. De gezondheid van de scholieren staat voorop. Het asbest is zowel aan de binnenkant als de buiten kant verwerkt in het gebouw. Een flinke maar vooral leuke klus dus. De school helpen een toekomst creëren voor de scholieren, dat is nog eens een project.

Situatie op het moment

CLV is een project in de provincie Utrecht. Op het moment is AMF asbestsanering hard bezig om binnen- en buiten het asbest te verwijderen van het gebouw. In de meeste ruimtes binnen gaat het om een klasse 2a sanering. Dit betekent dat er meerdere soorten asbest aanwezig zijn in het materiaal dat is gebruikt tijdens de bouw. Aan de buitenkant is er één soort asbest gebruikt, wat betekend dat het een klasse 2 sanering is. Er wordt op het moment een deel van het gebouw gesloopt en volgend jaar het tweede deel.

Denkt met de klant mee

Ieder project is anders, en iedere klant heeft andere wensen. Zo heeft CLV Veenendaal scholieren waar het rekening mee moet houden. De examens staan voor de deur en dan is het niet fijn op het moment dat er sloop- en/of saneringswerkzaamheden aan de gang zijn. Daarom stopt de binnen en buitensanering van het oude gebouw tijdelijk, om de scholieren zo in alle rust hun examens te laten maken. Verder zijn er noodlokalen geplaatst zodat de scholieren nog gewoon les kunnen krijgen terwijl de sloop bezig is.

Heeft u een soortgelijk project of wil je meer informatie?

Op het moment dat u een soortgelijk project heeft en informatie wilt hebben hierover dan kunt u contact opnemen met ons. Ook kunt u altijd bellen of mailen op het moment dat u informatie over de binnen en buitensanering van CLV Veenendaal wilt hebben. Wij gaan graag met u in gesprek over uw gebouw.

 

 

Verwijderen asbesthoudende beplating Amersfoort

Door een storm is er schade ontstaan aan de gevel van een pand in Amersfoort, AMF Asbestsanering heeft bouwhekken geplaatst, zodat mensen van het pand niet bij het asbest in de buurt komen. ook hebben wij de inventarisatie en de sloopmelding verzorgt. vervolgens hebben wij de asbesthoudende beplating verwijderd.  De volgende dag hebben wij  de gevel weer netjes dichtgemaakt. Wilt u ook ontzorgt worden? Schakel nu AMF Asbestsanering in.

Dakrenovatie 30 garageboxen in Helmond

30 garageboxen in Helmond nu asbestvrij

In Helmond (provincie Noord-Brabant) heeft AMF Asbestsanering een project uitgevoerd waarbij asbesthoudende golfplaten  zijn verwijderd. Een oppervlak van  500 m2 is door AMF Asbestsanering op veilige wijze van asbest ontdaan. dit hebben wij in 3 fases uitgevoerd. De garageboxen zijn de dag erna weer voorzien van een nieuw dak.

Dakrenovatie schuur Arnhem

In Arnhem (Gelderland) heeft AMF Asbestsanering BV het asbesthoudende dakbeschot verwijderd van en schuur. het dak was er zeer slecht aan toe, aan één kant kwamen de dakpannen al naar beneden schuiven. Na de asbestsaanering hebben wij weer een nieuw houten dakbeschot aangebracht, en daarop hebben wij weer nieuwe dakpannen gelegd. heeft u ook geen zin in allerlei offerte’s en wilt u één aanspreekpunt hebben voor uw project neem dan contact op met AMF Asbestsanering voor een vrijblijvende offerte.

Asbest saneren 900m2 van opslagloods in Kapellebrug

In Kapellebrug, in de provincie Zeeland, heeft AMF Asbestsanering uit Barneveld onlangs de asbestsanering van 900 m2 van een opslagloods verzorgd.

2-51f77172-ef20-4bc0-8380-0689053dfc79

Er is veilig en efficiënt gewerkt bij het verwijderen van het asbest en voldaan aan de huidige SC 530-regelgeving omtrent asbestsanering. Bij AMF Asbestsanering staan veiligheid, zorgvuldigheid en efficiëntie staan hoog in het vaandel, als het gaat om asbest verwijderen. Bekijk de foto’s voor een indruk.

??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Veilig verwijderen van asbest

In Wernhout in Noord-Brabant heeft AMF Asbestsanering gezorgd voor de sanering van 2.200 m2 asbesthoudende golfplaten van diverse schuren.

3-51f77165-9ce4-4296-b57f-04da053dfc79

De geringe ruimte tussen de schuren maakte van dit project een flinke uitdaging. AMF Asbestsanering is erin geslaagd om een oplossing te vinden waarbij het asbest op veilige, efficiënte en zo goedkoop mogelijke wijze kon worden verwijderd. Uiteraard is hierbij de huidige wet- en regelgeving in acht genomen.

WP_20130411_005 WP_20130411_010

Asbestsanering binnen en buiten

AMF Asbestsanering heeft in Ulicoten in Noord-Brabant zowel een binnensanering als een buitensanering verzorgd.
4-51f7714f-1010-4a56-9754-04f3053dfc79

Het dak van een varkensschuur, met een oppervlakte van 180 en 340 m2, werd gesaneerd. Ook het purschuim, dat een aanzienlijk deel van het dak bedekte, is verwijderd. Daarnaast is een binnensanering uitgevoerd. De plafondbeplating met asbest, met een oppervlakte van 100 m2, is verwijderd. Ook bij dit project is gewerkt volgens de huidige SC 530 regelgeving.

WP_20130419_002 WP_20130419_003 WP_20130419_004 WP_20130419_006

Dak en schoorsteen met asbest verwijderd

Bij een boerenbedrijf in Loon op Zand in de provincie Noord-Brabant zijn 1.500 m2 asbesthoudende golfplaten en een asbesthoudende schoorsteenpijp verwijderd van de stallen.

6-51efc3f6-20b8-420b-9c4a-1d76053dfc79

Het wettelijk verplichte asbestinventarisatierapport en de sloopvergunning zijn ook verzorgd door AMF Asbestsanering. De verwijdering van de golfplaten en de schoorsteenpijp met asbest zijn gedaan volgens de huidige SC 530 regelgeving. Het proces van het verwijderen van het asbest en het vrijgeven van het pand duurde slechts twee dagen.

AMF loon op zand 2 AMF loon op zand 3

Asbest verwijderd in hoog tempo!

In Zuidzande in Zeeland is in twee dagen tijd een schuur bevrijd van een golfplatendak met asbest en voorzien van een nieuw, asbestvrij dak.

7-51efc2d7-beb0-4f71-a55b-1659053dfc79

Het dak heeft een oppervlakte van 1.100 m2 en is met 30 geïsoleerde dakplaten bekleed. Nieuwe dakoverstekken aan beide kanten maken de schuur af. Het project is uitgevoerd door AMF Asbestsanering volgens de geldende wetten omtrent asbestverwijdering. Op de foto’s ziet u de situatie voor de asbestverwijdering en erna.

8-526bae56-9ae8-4e8b-bbb8-4eed053dfc79 fotos zuidzande fotos zuidzande1 IMAG0427 IMAG0428 zuidzande 2 zuidzande