Binnen & buiten sanering voor CLV Veenendaal (school)

Het Christelijk Lyceum Veenendaal is aan het bouwen aan een nieuwe toekomst. De school is hier mee bezig in de vorm van een nieuw gebouw. Echter was het oude gebouw opgebouwd met asbest erin en moet dit op de juiste manier aangepakt worden. De gezondheid van de scholieren staat voorop. Het asbest is zowel aan de binnenkant als de buiten kant verwerkt in het gebouw. Een flinke maar vooral leuke klus dus. De school helpen een toekomst creëren voor de scholieren, dat is nog eens een project.

Situatie op het moment

CLV is een project in de provincie Utrecht. Op het moment is AMF asbestsanering hard bezig om binnen- en buiten het asbest te verwijderen van het gebouw. In de meeste ruimtes binnen gaat het om een klasse 2a sanering. Dit betekent dat er meerdere soorten asbest aanwezig zijn in het materiaal dat is gebruikt tijdens de bouw. Aan de buitenkant is er één soort asbest gebruikt, wat betekend dat het een klasse 2 sanering is. Er wordt op het moment een deel van het gebouw gesloopt en volgend jaar het tweede deel.

Denkt met de klant mee

Ieder project is anders, en iedere klant heeft andere wensen. Zo heeft CLV Veenendaal scholieren waar het rekening mee moet houden. De examens staan voor de deur en dan is het niet fijn op het moment dat er sloop- en/of saneringswerkzaamheden aan de gang zijn. Daarom stopt de binnen en buitensanering van het oude gebouw tijdelijk, om de scholieren zo in alle rust hun examens te laten maken. Verder zijn er noodlokalen geplaatst zodat de scholieren nog gewoon les kunnen krijgen terwijl de sloop bezig is.

Heeft u een soortgelijk project of wil je meer informatie?

Op het moment dat u een soortgelijk project heeft en informatie wilt hebben hierover dan kunt u contact opnemen met ons. Ook kunt u altijd bellen of mailen op het moment dat u informatie over de binnen en buitensanering van CLV Veenendaal wilt hebben. Wij gaan graag met u in gesprek over uw gebouw.